درب اتوماتیک شیشه ای به دلیل دارا بودن مزایای بسیار توانسته است جایگزین بسیار مناسبی برای درب های قدیمی باشد. شرکت دایان درب پارس سعی دارد با ارائه محصولاتی متنوع و با کیفیت اطمینان خاطر مشتریان را از کیفیت محصولات و پشتیبانی خدمات جلب نماید . اینگونه درب ها را در انواع سایز ها و مدل ها و براساس نیاز افراد و موقعیت محل میتوان تولید و طراحی کرد. با نصب درب اتوماتیک شیشه ای در ورودی ساختمان های اداری، تجاری و مسکونی و... هم به زیبایی و هم به امنیت مجموعه خود میافزاییم.
درب اتوماتیک شیشه ای انواع مختلفی دارد که با توجه به عرض ورودی درب و کارایی آن میتوان یکی از آن ها را انتخاب، طراحی و نصب کرد. این درب ها ویژگی های زیادی دارند که میتوان به راحتی آن ها را تنظیم کرد مثل میزان بازشو درب، میزان سرعت باز شدن، مدت زمان باز ماندن درب، کنترل میزان تردد افراد و... .
میتوان عملکرد درب اتوماتیک شیشه ای را به طور مختصر اینطور بیان کرد که با نصب حسگرهایی مثل چشمی در دو طرف درب در صورتی که افراد قصد عبور از درب را داشته باشند این چشمی های درب اتوماتیک شیشه ای تحریک شده و پیامی را به مرکز فرمان درب ارسال میکنند که این پیام از مرکز فرمان به موتور درب اتوماتیک ارسال شده و عمل باز و بسته شدن به صورت اتوماتیک انجام میشود.
بسیاری از مردم درب اتوماتیک شیشه ای را جایگزین درب دستی کرده اند که در ادامه به مقایسه کلی این دو درب می پردازیم تا متوجه شویم که چرا اکثر افراد درب اتوماتیک شیشه ای را برای مجموعه خود انتخاب میکنند. شاید بتوان یکی از مهمترین فاکتورهای تفاوت این درب ها را ظاهر آنها بیان کرد، ولی مهمترین تفاوت آنها بکارگیری سیستم های نوین در درب های اتوماتیک شیشه ای است که در صورت تشخیص مدیران مجموعه می توان تردد بین درب ها را کنترل کرد که این مورد بسیار برای مجموعه های اداری مهم میباشد و اصلی ترین دلیل برای نصب این گونه درب ها میباشد. مدیران می توانند بر روی درب های خود سیستم های جانبی اعم از کارتخوان، فینگر تاچ و... نصب و استفاده کنند. همچنین بر روی اینگونه درب ها سیستم اعلان حریق نیز نصب میشود که این موارد بسیار برای مجموعه ها اهمیت دارد و باعث می گردد اکثر افراد و مجموعه ها به اینگونه درب ها (درب اتوماتیک شیشه ای) روی بیاورند.
به صورت کلی درب اتوماتیک شیشه ای به دو بخش تقسیم میشود که عبارتند از:
- لت های ثابت و متحرک درب اتوماتیک شیشه ای
- اپراتور درب اتوماتیک شیشه ای
لت های ثابت و متحرک درب اتوماتیک شیشه ای:
احتمالا این نوع دربها را در ساختمانهای مختلف دیده باشید که در داخل دهنه، درب نصب شده به چند قسمت شیشه ای تقسیم شده است که دو بخش کناری آن ثابت و دو بخش میانی متحرک است و به کناره ها باز و بسته میشود. به هریک از آن بخش ها لت گفته میشود که میتواند دارای فریم دو شیشه باشد و یا به صورت فریم لس (بدون فریم) تولید شود.
تعداد و نحوه عملکرد این لتها متناسب با شرایط نصب و میزان بازشو میتواند متفاوت باشد که از انواع مختلف آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- 4 لت (2 لت ثابت + 2 لت متحرک)
- 3 لت (1 لت ثابت + 2 لت متحرک)
- 2 لت (1 لت ثابت + 1 لت متحرک)
- 2 لت متحرک
- 1 لت متحرک
اپراتور درب اتوماتیک شیشه ای:
بدیهی است مهمترین بخش درب اتوماتیک اپراتور است که شامل ریل و تمامی متعلقات درب اتوماتیک شیشه ای میباشد که عنصر اصلی در تعیین قیمت درب اتوماتیک شیشه ای به حساب میآید.
به طور خلاصه میتوان بخش های مختلف اپراتور را به صورت زیر عنوان کرد:
ریل درب اتوماتیک: قسمتی که متعلقات برقی داخل آن قرار میگیرند و لتهای متحرک به وسیله غلطکهای مخصوص روی آن حرکت میکنند.
موتور درب اتوماتیک شیشه ای: وظیفه جابجایی لتهای متحرک را بر عهده دارد.
مرکز فرمان: به عنوان مغز سیستم نحوه عملکرد درب را به موتور انتقال میدهد.
چشمی درب اتوماتیک شیشه ای: وظیفه تشخیص حرکت و انتقال پیام به مرکز فرمان را بر عهده دارد.
قفل برقی درب اتوماتیک شیشه ای: با قفل کردن غلطکها مانع از باز شدن آنها در حالت تردد ممنوع میگردد.
باطری پشتیبان درب اتوماتیک شیشه ای: در زمان قطعی برق، به صورت محدودی برق سیستم را تامین میکند.
منبع تغذیه: میزان ولتاژ مورد نیاز مرکز فرمان را تامین میکند.
پنل چند حالته: وظیفه نشان دادن حالت درب و تغییر حالات عملکرد درب را بر عهده دارد و در مواقع ضروری که ریموت در دسترس قرار ندارد به کار گرفته میشود.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه متعلقات درب اتوماتیک میتوانید به توضیحات هر قسمت که در بخش متعلقات درب اتوماتیک شیشه ای قرار دارد مراجعه نمائید.
مزایای درب اتوماتیک شیشه ای:
- سهولت در تردد
- ایجاد ظاهری مدرن و زیبا
- صرفه جویی در انرژی
- پایش تردد در صورت نیاز
- جلوگیری از آلودگی صوتی
- ممانعت حداکثری از ورود گرد و غبار
- افزایش ایمنی در مواقع ضروری
:درب های اتوماتیک شیشه ای انواع مختلفی دارند که پرکاربردترین آنها عبارتند از
درب اتوماتیک شیشه ای اسلایدینگ:
درب اتوماتیک شیشه ای اسلایدینگ را میتوان متداول ترین و پر مصرف ترین نوع درب اتوماتیک شیشه ای عنوان کرد. این نوع از درب ها در مدلهای گوناگونی وجود دارند که با توجه به محل نصب درب اتوماتیک یکی از آنها انتخاب شده و نصب میگردد. این درب ها در سایز های مختلفی وجود دارند و متناسب با هر سایز دهنهای میتوان آنها را آماده و نصب کرد. درب های اسلایدینگ انواع مختلفی دارند که ما در این بخش به 7 مورد از آنها اشاره خواهیم کرد. جهت مشاهده انواع درب اتوماتیک شیشه ای اسلایدینگ میتوانید به بخش مورد نظر مراجعه نمائید.
ادامه مطلب...
درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی:
درب های اتوماتیک شیشه ای را میتوان متناسب با شرایط و میزان بازشوی مورد نیاز به اشکال مختلفی طراحی و تولید کرد که یکی از پرطرفدارترین و پرکاربردترین آنها مدل درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی می باشد. نحوه کار و ظاهر این نوع درب برقی تقریبا مانند مدل اسلایدینگ است با این تفاوت که در تولید و اجرای آن معمولا از 2 عدد ریل به صورت دوبل استفاده میگردد (در مواقعی میتوان تعداد بیشتری ریل نیز به کار گرفت) که برای توضیح بیشتر میتوان گفت که در درب اتوماتیک شیشه ای مدل اسلایدینگ از یک ریل استفاده میگردد به این صورت که لتهای متحرک روی این ریل قرار میگیرند و با حرکت در مسیر ریل فرایند باز و بسته شدن درب صورت میگیرد . مکانیزم درب اتوماتیک تلسکوپی هم به همین شکل است با این تفاوت که 2 (یا بیشتر) عدد ریل روی هم قرار میگیرند و لتهای متحرک روی این ریل ها حرکت میکنند و به این ترتیب میتوان بازشوی بیشتری از دهنه را در اختیار داشت.
ادامه مطلب...
درب اتوماتیک شیشه ای کرو:
درب اتوماتیک شیشه ای کرو یا خمیده را میتوان یک مدل زیبا و متفاوت از انواع درب اتوماتیک به شمار آورد که با توجه به نوع معماری و ورودی بنا در حالات مختلفی قابل تولید و اجرا میباشند. نحوه عملکرد درب اتوماتیک شیشه ای منحنی یا کرو مثل مدل درب اتوماتیک شیشه ای اسلایدینگ یا تلسکوپی میباشد به عبارت دیگر مکانیزم عملکرد آن به صورت حرکت لتهای متحرک روی یک ریل بوده که در مدل کرو این ریل به صورت خمیده است.
ادامه مطلب...
درب اتوماتیک شیشه ای لولایی:
درب اتوماتیک شیشه ای نوع دیگری از درب اتوماتیک شیشه ای می باشد. این نوع درب ها را در مکان هایی استفاده می کنند که هیچ گونه فضای خالی در اطراف درب برای مانور شیشه های متحرک وجود ندارد و به عبارت دیگر اگر فضای کافی برای اجرای درب اتوماتیک شیشه ای وجود نداشت از این نوع درب ها استفاده می کنند. درب اتوماتیک لولایی به واسطه وجود اپراتور، موتور و چشمی به جای باز و بسته شدن درب به صورت دستی و فیزیکی با استفاده از سنسور هایی هنگام تردد به صورت اتوماتیک عمل باز و بسته شدن را در حول و محور مشخص شده لولاها انجام می دهند. درب اتوماتیک شیشه ای لولایی در دو نوع تک لت و دو لت وجود دارند که با توجه به نیاز محیط محل نصب درب میتوان از یکی از آنها استفاده کرد.در درب اتوماتیک لولایی تک لت با توجه به وجود سنسور ها عمل باز و بسته شدن درب به صورت اتوماتیک انجام می شود که سرعت باز و بسته شدن درب و همچنین میزان حسگر سنسور ها کاملا قابل تنظیم می باشد.
ادامه مطلب...
درب اتوماتیک شیشه ای فولدینگ، تاشو یا اتوبوسی:
درب اتوماتیک شیشه ای فولدینگ که به آن ها درب های تاشو یا اتوبوسی نیز گفته می شود که این نوع درب ها برای مکان هایی که دهانه درب کم عرض باشد طراحی و اجرا گشته اند. این درب ها برای مکان هایی که نیازمند دهانه بازشو حداکثری می باشند مورد استفاده قرار می گیرد و این نوع درب ها در بهترین حالت خود حدود و 80 الی 85 درصد از دهانه اصلی درب را به صورت بازشو می توان قرار داد. درب اتوماتیک شیشه ای فولدینگ در مکان هایی که فضای کافی در اطراف دهنه درب برای حرکت لت ها وجود ندارد می توان استفاده و اجرا کرد به گونه ای که این نوع درب ها با توجه به حالت تاشو بودن خود هیچ گونه فضای دیگری در اطراف دهانه درب نیاز ندارند. درب های فولدینگ همانند درب های اتوماتیک شیشه ای دیگر عملکرد مشابهای داشته و با توجه به فضای کمی که در اطراف دهنه درب و جود داشته استفاده گردید است.
ادامه مطلب...
درب اتوماتیک شیشه ای مثلثی:
درب اتوماتیک شیشه ای ریولوینگ یا گردان:
موارد بالا بخشی از پرکاربردترین درب های اتوماتیک شیشهای میباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد هر یک از مدل های درب اتوماتیک شیشهای میتوانید به بخش (مدل) مورد نظر مراجعه نمائید.