درب های اتوماتیک شیشه ای با توجه به نوع عملکردی که دارند نیاز است که در فصول زمانی مختلفی بازدید دوره ای بشوند و اشکالات احتمالی آنها رفع گردد. همین بازدید دوره ای باعث افزایش طول عمر مفید درب های اتوماتیک شیشه ای می‌گردد. بازدید دوره ای درب اتوماتیک بیشتر در دوره های 3 ماهه و یا 6 ماهه انجام می‌پذیرد. ( بستگی به میزان تردد افراد از درب اتوماتیک شیشه ای دارد)

بسیاری از شرکت ها و افرادی که دارای درب اتوماتیک می‌باشند بازدید دوره ای این درب ها را جدی نمی‌گیرند که این امر در طول دراز مدت باعث صدمه‌های بسیاری به درب های اتوماتیک شیشه ای می‌شود. خود افراد مالک درب ها با دانستن نکات کاربردی می‌توانند در بازه های 1 ماهه بازدید دوره ای از درب های خود انجام دهند و در صورت مشاهده اشکال در عملکرد درب اتوماتیک شیشه ای تکنسین های مربوطه را در جریان قرار بدهند.

بازدید دوره ای درب اتوماتیک شیشه ای شامل موارد زیر است که به اختصار توضیح داده خواهد شد:

کارکرد عادی درب اتوماتیک شیشه ای:

اولین قدم برای بازدید دوره ای درب اتوماتیک دقت به کارکرد عادی آن است یعنی درب بدون سر و صدا عمل باز و بسته شدن را انجام بدهد، بدون لرزش شروع به حرکت و ایستادن بکند، بین لت ها درزی وجود نداشته باشد و... .

باید به این نکته توجه نمود که از مواردی مانند روغن یا گیریس جهت روان کردن حرکت لت ها استفاده نشود چرا که باعث آسیب دیدگی غلطک ها و ایجاد سرو صدای زیاد درب اتوماتیک شیشه ای می شود.

بررسی چشمی های درب اتوماتیک شیشه ای:

چشمی های درب اتوماتیک شیشه ای مبنای عملکردشان حرکت اجسام در اطرافشان می باشد. این سنسور ها را در بالای درب اتوماتیک نصب می کنند و  متناسب با نیاز افراد فاصله ای که قرار است سنسور های چشمی عمل بکند را تنظیم می کنند. حال اگر با گذشت زمان کارفرمایان از فاصله مشخص شده ناراضی باشند می توانند از طریق ارتباط با تکنسین های مربوطه موضوع را به آن ها اطلاع داده و مشکل را در کوتاه ترین زمان ممکن حل نمایند.

بررسی سنسور ایمنی:

با بررسی این سنسور از صحت درستی آن مطلع خواهیم شد. این سنسور وظیفه ی جلوگیری از بسته شدن درب هنگامی که یک شی در بین دهنه قرار دارد را عهده دار است. می توان با قرار گرفتن درب بین درب از درستی سنسور ایمنی اطلاع پیدا کرد.

ریموت کنترل:

همه‌ی ریموت های درب اتوماتیک شیشه ای را تست نموده و به این نکته توجه داشته باشید که این ریموت ها حداقل از فاصله 5 متری عمل کرده و فرمان ها را به درستی به مرکز فرمان درب اتوماتیک شیشه ای صادر کنند.

باطری درب اتوماتیک شیشه ای:

برای بررسی باطری درب اتوماتیک شیشه ای باید برق ورودی درب اتوماتیک را قطع کرده تا متوجه شویم در زمانی که برق وارد سیستم درب نمی‌شود آیا باطری که قبلا شارژ شده درست عمل می کند و درب اتوماتیک به همان روال قبلی فعالیت می کند یا خیر. باید به این نکته توجه نمود که این باطری ها فقط چندین ساعت می‌تواند کار کنند و در صورت تردد زیاد شارژ آن‌ها سریع تر تخلیه می‌شود.

بررسی کلید تعیین وضعیت:

اگر درب اتوماتیک شما دارای کلید 5 حالته تعیین وضعیت باشد باید تمامی عملکرد 5 حالت را بررسی نموده تا از صحت تمامی حالات آن مطلع شوید. حالت قفل، حالت دائم باز، حالت بانکی یا یک طرفه، حالت زمستانی و حالت اتوماتیک که همان حالت پیش فرض درب اتوماتیک شیشه ای می‌باشد. تمامی حالات بررسی شده و در صورت اشکال موضوع را با تکنسین های مربوطه در جریان بگذارید.

بررسی حالت ظاهری درب اتوماتیک شیشه ای:

در بررسی ظاهری درب اتوماتیک شیشه ای باید به بررسی سالم بودن فریم های دور شیشه و همچنین خود شیشه پرداخت و به این نکته توجه کرد که در حالت بسته بودن کامل درب فریم های دور شیشه فاقد درز باشند و شیشه ها در چارچوب درب فیکس و بدون لرزش و حرکت باشند.

 

بعد از بررسی تمامی موارد بالا اگر درب اتوماتیک شیشه ای خود فاقد ایرادی باشند می توانید با خیالی آسوده از درب اتوماتیک خود استفاده نمائید. در صورتی که در این بازدید دوره ای ایرادی از درب اتوماتیک شیشه ای خود مشاهده نمودید به تکنسین های مربوطه اطلاع دهید تا این مشکل هرچه زودتر برطرف گردد تا آسیب بیشتری به درب اتوماتیک شیشه ای وارد نگردد.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره حضوری کاملا رایگان می‌توانید با شرکت دایان درب پارس ارتباط برقرار نمائید.

ثبت نظر
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :