نصب درب اتوماتیک شیشهای از زمان ثبت سفارش توسط کارفرما تا و زمان نصب و راه اندازی کامل آن حدود 7 روز کاری طول میکشد. در این مقاله سعی خواهیم کرد تا مراحل آماده سازی و نصب درب اتوماتیک را از زمان ثبت سفارش توسط کارفرما و تا زمان تحویل درب اتوماتیک توسط شرکت دایان درب پارس را بیان کنیم.
1) اندازهگیری:
بدیهی است که قبل از هر اقدامی باید اندازه دقیق دهنهای که درب اتوماتیک شیشه ای قرار است در آنجا نصب شود مشخص میشود به همین منظور اولین اقدام اندازهگیری دقیق محل نصب درب اتوماتیک شیشهای میباشد. این اندازهگیری باید توسط تکنسین های مربوطه و بسیار دقیق انجام شود تا در مراحل نصب درب اتوماتیک مشکلی پیش نیاید.
2) تولید شیشه و فریم:
بعد از اندازهگیری دقیق و مشخص شدن رنگ فریمها (که توسط کارفرما مشخص میشود) تولید شیشه و فریم با توجه به اندازهی مشخص شده انجام میپذیرد.
3) آمادهسازی محل نصب درب اتوماتیک شیشه ای:
آماده سازی محل نصب باید قبل از نصب درب اتوماتیک انجام شود تا اپراتور یا کتیبههای درب اتوماتیک (در صورت نیاز) در روز راه اندازی درب نصب شوند به همین منظور در صورت نیاز محل نصب درب اتوماتیک قوطی کشی انجام میشود تا آمادهی نصب درب اتوماتیک شیشهای شود. باید به این نکته توجه نمود که در صورت قوطی کشی توسط کارفرمایان حتما با تکنسین های درب اتوماتیک مشورت انجام بپذیرد تا قوطی کشی به درستی انجام بشود.
4) نصب اپراتور و متعلقات آن:
اولین مرحله بعد از قوطی کشی نصب ریل درب اتوماتیک میباشد. سپس بعد از نصب ریل باید متعلقات درب اتوماتیک شیشه ای که شامل موتور درب اتوماتیک، مرکز فرمان، چشمی درب اتوماتیک شیشه ای و... میباشد در داخل ریل نصب میشوند.
5) نصب لت ثابت در زیر اپراتور و زیر قوطی:
بعد از نصب ریل و متعلقات داخل آن باید لت های ثابت درب اتوماتیک (در صورت وجود) نصب گردد. در این مرحله و بعد نصب و رگلاژ لت های ثابت آن ها را به دیوار و زمین محکم میکنیم تا در ادامه فرایند نصب درب از رگلاژ خارج نشوند.
6) نصب لت متحرک:
در این مرحله لت های متحرک را نصب میکنیم و همانند لت های ثابت رگلاژ را انجام داده و تسمه و راهنمای حرکت لت های متحرک را در زیر آن ها نصب میکنیم.
7) نصب متعلقات باقی مانده مانند کاورنما، وسط دهنه، راهنمای لت:
در مرحله وسط دهنه و کاور نمای درب ها را نصب میکنیم تا چشمی های درب اتوماتیک شیشه ای آماده ی نصب شدن شوند.
8) نصب چشمیهای درب اتوماتیک شیشهای:
چشمی درب اتوماتیک شیشه ای را نصب کرده و میزان دقت حسگرهای آن را براساس نیاز کارفرما تنظیم میکنیم. در این مرحله به این نکته میتوان اشاره کرد که در صورت درخواست کارفرما به جای چشمی درب اتوماتیک شیشه ای میتوان از کلید وایرلس نیز استفاده کرد.
9) سیم بندی تمام متعلقات درب اتوماتیک:
بعد از نصب موتور، مرکز فرمان، چشمی ها درب اتوماتیک شیشه ای و متعلقات دیگر باید سیم بندی آن ها انجام بپذیرد تا درب اتوماتیک شیشهای آماده راهاندازی بشود.
10) تست و راه اندازی کامل درب اتوماتیک:
بعد از سیم بندی نوبت به راه اندازی و تست درب اتوماتیک شیشه ای میرسد. در این مرحله مواردی مانند زاویه سنسور چشمی های درب اتوماتیک شیشه ای، میزان بازشو درب اتوماتیک شیشه ای، سرعت باز شدن درب اتوماتیک شیشه ای، سرعت بسته شدن درب اتوماتیک شیشه ای و همچنین تنظیمات ریموت ها انجام میشود.
11) آبندی کامل درب اتوماتیک شیشه ای:
در مرحله آخر و بعد از تست و راه اندازی درب اتوماتیک شیشه ای باید آبندی آن صورت بپذیرد تا از ورود گرد و غبار و آب از زیر و کناره لت ها جلوگیری بشود.
همراهان گرامی میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا مشاوره حضوری رایگان به قسمت تماس با ما مراجعه نمائید.