درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی

درب های اتوماتیک شیشه ای را میتوان متناسب با شرایط و میزان بازشوی مورد نیاز به اشکال مختلفی طراحی و تولید کرد که یکی از پرطرفدارترین و پرکاربردترین آنها مدل درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی می باشد. نحوه کار و ظاهر این نوع درب برقی تقریبا مانند مدل اسلایدینگ است با این تفاوت که در تولید و اجرای آن معمولا از 2 عدد ریل به صورت دوبل استفاده میگردد (در مواقعی میتوان تعداد بیشتری ریل نیز به کار گرفت) که برای توضیح بیشتر میتوان گفت که در درب اتوماتیک شیشه ای مدل اسلایدینگ از یک ریل استفاده میگردد به این صورت که لتهای متحرک روی این ریل قرار میگیرند و با حرکت در مسیر ریل فرایند باز و بسته شدن درب صورت میگیرد. مکانیزم درب اتوماتیک تلسکوپی هم به همین شکل است با این تفاوت که 2 (یا بیشتر) عدد ریل روی هم قرار میگیرند و لتهای متحرک روی این ریل ها حرکت میکنند و به این ترتیب میتوان بازشوی بیشتری از دهنه را در اختیار داشت.

 


 

تفاوت و تشابه درب اتوماتیک شیشه ای مدل تلسکوپی و اسلایدینگ:

تشابه:

- نوع  متعلقات برقی و مکانیکی از اعم از موتور، مرکز فرمان، چشمی، ریل، هنگر و... در هر دو یکسان است

- طریق شاستی کشی و اجرای هر دو مشابه اند

- حالت‌های مختلف اجرا اعم از یک طرفه یا دوطرفه  یا نصب داخل دهنه یا روی پیشانی درب شرایط مختلف یکسان است

تفاوت:

- تعداد ریل به کار گرفته شده در تلسکوپی بیشتر است

- میزان بازشوی تلسکوپی بیشتر از اسلایدینگ است

مزایا و معایب درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی:

مزایا:

- بازشوی  بیشتر نسبت به اسلایدینگ

- ظاهر بسیاز زیبا و مدرن

معایب:

- قیمت بالاتری نسبت به مدل اسلاینگ دارد

- نیاز به تعمیر و نگهداری بیشتر

 

موارد کاربرد درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی:

کاربری این مدل دربها محدودیت خاصی ندارد و هر جایی که نیاز به سهولت و کنترل تردد بوده و متناسب با شرایط محل نصب نیاز به میزان بازشوی بیشتری نسبت به دربهای اسلایدینگ احساس شود میتوانند به کار گرفته شوند اعم از: هتل ها، فروشگاه ها، فرودگاه ها، ادارات و ... .

 

انواع درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی:

این مدل درب اتوماتیک شیشه ای را میتوان به صورت های مختلفی اجرا کرد که به مهمترین آنها اشاره می‌شود:

درب اتوماتیک تلسکوپی 4 لت:

همان طور که از نام این مدل درب اتوماتیک شیشه ای پیداست این درب متشکیل از 4 لت متحرک است که به صورت دو به دو روی هم جمع شده و تقریبا کل دهنه را بازشو ایجاد میکند. لازم به توضیح است که همان گونه که در تصویر پیداست برای اجرای این مدل درب اتوماتیک نیاز هست که فضای مناسبی در ذیوارهای اطراف دهنه فراهم باشد تا لتهای متحرک بتوانند با جمع شدن روی دیوارهای کناری حداکثر بازشو را ایجاد کنند. 

در مورد آماده سازی محل نصب این درب اتوماتیک شیشه ای باید اشاره کرد که در صورتی که دیوار پیشانی بالای دهنه درب از استحکام مناسبی برخوردار باشد می‌توان اپراتور را روی آن نصب کرد در غیر این صورت و برای ایمنی بالاتر نیاز به آهن کشی و ایجاد فضای مناسب جهت اجرای درب اتوماتیک می باشد که در صورت نیاز میتوانید با بخش فنی شرکت دایان درب پارس تماس گرفته و از مشاوره حضوری رایگان این مجموعه برخوردار شوید.

 

درب اتوماتیک تلسکوپی 2 لت:

این مدل درب اتوماتیک شیشه ای مانند همان مدل درب تلسکوپی 4 لت می باشد با این تفاوت که از دو لت تشکیل شده و به یک طرف (چپ یا راست) باز می‌شود. در این مدل هم برای گرفتن حداکثر بازشو نیاز به وجود فضای مناسب روی یکی از دیوارهای کنار دهنه می باشد تا با قرار گرفتن لتهای متحرک روی آن دیوار در زمان باز شدن حداکثر بازشو ایجاد شود. در مورد شرایط اماده سازی محل اجرای این مدل نیز مانند مدل 4 لت در صورت مناسب بودی شرایط پیشانی دهنه میتواند روی پیشانی اجرا شده و در غیر این صورت نیاز به آهن کشی و ایجاد بستر مناسب وجود دارد.

 

 

درب اتوماتیک تلسکوپی 3 لت:

این مدل درب اتومامتیک شیشه ای همان طور که در تصویر مشاهده می‌کنید متشکل از یک لت ثابت و دو لت متحرک می باشد که در زمان باز شدن، لتهای متحرک روی لت ثابت قرار می‌گیرند و از لحاظ میزان باشو حدود دوسوم عرض دهنه بازشو ایجاد می‌کند.

محل اجرای این مدل درب اتوماتیک داخل دهنه می باشد یعنی برخلاف دو مدل اشاره شده در بالا نیازی به فضای خالی روی دیوارهای اطراف نیست و برای نصب و اجرای آن نیاز است  قوطی کشی در داخل دهنه انجام گیرد. عموما به کارگیری این مدل درب اتوماتیک تلسکوپی در محل‌هایی است که دهنه بازشوی چندان بزرگی ندارند و استفاده از مدل اسلایدینگ فضای بازشوی کافی را در اختیار قرار نمی‌دهد.

 

درب اتوماتیک تلسکوپی 6 لت:

درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی 6 لت را شاید بتوان زیباترین نوع این مدل درب‌های اتوماتیک دانست که با دارا بودن دو لت ثابت در کناره ها و 4 لت متحرک در وسط که در حین باز شدن دو به دو به اطراف جمع می‌شوند تصویر چشم نوازی را ایجاد می‌کند که همین امر سبب شده این نوع درب اتوماتیک در شمار یکی از شکیل ترین و زیباترین نوع درب‌های اتومات به شمار رود. در مورد نوع عملکرد و نحوه اجرای این مدل می‌توان گفت که محل مناسب اجرای آن در داخل دهنه بوده که بعد از قوطی کشی ایمن و استاندارد ، اپراتور متشکل از دو ریل نصب شده و مراحل اجرا به ترتیب پیش می‌رود. میزان بازشوی حداکثری این درب اتوماتیک حدود چهار ششم عرض دهنه می باشد که در مقایسه با نوع اسلایدینگ از بازشوی بسیار بیشتری برخوردار است.

 

 

تفاوت مدل تلسکوپی و اسلایدینگ از نظر سیستم برقی و قطعات به کارگرفته شده:

توضیحات مختصری در مورد انواع مدل درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی داده شد تا شاید بتواند ذهنیتی هرچند کوچک در مورد فرم، نحوه اجرا و محل نصب این مدل دربها ایجاد نماییم. اما شاید در این میان سوالی مهم وجود داشته باشد که سیستم به کارگرفته شده در این مدل درب اتوماتیک با مدل اسلایدینگ از نظر نوع موتور، مرکز فرمان، چشمی و ... چه تفاوتی دارد؟ در همین راستا توضیحاتی در مورد این تفاوتها بیان می‌شود:

- موتور: موتور درب اتوماتیک شیشه ای به کار گرفته شده در مدل تلسکوپی معمولا از توان بالاتری نسب به مدل اسلایدینگ برخوردار است چرا که در اکثر مواقع لت‌های متحرک بیشتری را جابجا می‌کند.

- مرکز فرمان: معمولا بکارگیری مرکز فرمان در هر دو مدل درب اتوماتیک تلسکوپی و اسلایدینگ تفاوت چندانی نداشته و مشابه است. 

- سنسور تشخیص حرکت ( چشمی): در مورد چشمی درب اتوماتیک شیشه ای به کار گرفته شده در هر دومدل نیز می‌توان گفت تفاوت چندانی نبود و مشابه اند.

- متعلقات مکانیکی: از نظر نوع ریل و متعلقات مکانیکی تفاوت زیادی بین مدل تلسکوپی و اسلاینگ وجود دارد که این تفاوت در نوع تسمه، تعداد و نوع هرزگرد، تعداد ریل و هنگر و ... می‌باشد.

همین تفاوت‌های بیان شده در بالا را شاید بتوان مهم‌ترین دلیل بالا بودن قیمت درب اتوماتیک مدل تلسکوپی در مقایسه با مدل اسلایدینگ دانست.

 

مشتریان گرامی میتوانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره حضوری رایگان با بخش فنی شرکت دایان درب پارس تماس حاصل نمائید.

ثبت نظر
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :